З'єднуюся з Х'юстоном

Залишити відгук

ВІДГУКИ

Ми в Комора завжди раді почути чесні відгуки клієнтів про нашу роботу. Будемо однаково раді і схвальним і критичним відгукам, бо вони дозволяють дізнатись, чи подобається Вам наш сервіс, та що потрібно змінити, щоб стати ще кращими

Наші клієнти про нас

Без назви

Rated 5 out of 5
22.03.2021

Отличный сервис, никаких проблем за все время использования, рекомендую.

Станислав

Без назви

Rated 5 out of 5
01.03.2021

Безпечно! Якісний сервіс – Альона професійний менеджер! Постійний доступ! І головне, що сухо! Комора на Машинобудівній!

Леонід

Без назви

Rated 5 out of 5
03.12.2020

Летом ставили велосипеды! Весной снова к вам вернемся! Сервис – супер! Удобно, безопасно, лояльны к клиентам. Мы очень довольны!
Отдельное спасибо работнику склада на Машиностроительной 🙂 отзывчивый и всегда нам помогал!

Ирина Анатольевна

Без назви

Rated 5 out of 5
25.11.2020

Отличное расположение, удобно в использовании, спокойная обстановка. Оставлять вещи безопасно.

Александр

Без назви

Rated 5 out of 5
15.09.2020

Договор и оплату можно оформить удаленно. Я все сделал по интернету, а родители только завезли все оборудование на склад. Времени потратили пять минут, зато решилась огромная головная боль с хранением оборудования.

Андрей Семеренко

Без назви

Rated 5 out of 5
03.09.2020

Вже третій раз користуємося послугами зберігання в Комора.
Все чудово. Дякуємо вам за сервіс

Валерій (СПД)

Без назви

Rated 5 out of 5
07.08.2020

Працюємо з Вами 7 міс. Дуже гарне обслуговування, швидко реагують на будь-які питання, що виникають, що важливо. Дякую Вам за хорошу роботу і увагу до своїх клієнтів.

Софія К.

Без назви

Rated 5 out of 5
03.08.2020

Для малого бизнеса вы очень полезны!!

Артур (склад №31)

Без назви

Rated 5 out of 5
23.07.2020

My husband and I currently have 2 storage rooms at Komora#33. Always clean and neat!! We love the music playing 🔈 when we go to our units! The staff is friendly and the location is wonderful!! I have recommended this self storage to my friends, and would definitely recommend it to others!

Donna

Без назви

Rated 4 out of 5
13.07.2020

Снял бокс в новом складе на Выдубичах.
Внутри ок, но сама территория – стремная. Много паллет и непонятных людей из Фуршета возле склада. Зато очень близко к метро и к Печерску, где у меня офис. Пока храним архив, дальше посмотрим

Алексей Иванчишин