З'єднуюся з Х'юстоном

Ми працюємо! Через проблеми з мобільним зв’язком краще напишіть свій запит нам на п@шту, Telegram , Viber. В Контактах є всі номери. Ми завжди он-лайн!

Залишити відгук

ВІДГУКИ

Ми в Комора завжди раді почути чесні відгуки клієнтів про нашу роботу. Будемо однаково раді і схвальним і критичним відгукам, бо вони дозволяють дізнатись, чи подобається Вам наш сервіс, та що потрібно змінити, щоб стати ще кращими

Наші клієнти про нас

Дякую!

Rated 5 out of 5
09.11.2022

Дякую! Дуже корисна послуга! Цілодобово є доступ. Співробітники завжди допоможуть! Обов‘язково рекомендую знайомим!

Ольга

Комора- супер!

Rated 5 out of 5
05.09.2022

Все просто супер! Добре, що ви є!!!!

Світлана

Без назви

Rated 5 out of 5
13.08.2022

Дуже сподобалося співпрацювати. Зазвичай приємно спілкуватися із менеджерами. Охоронці завжди допомагають вирішити питання.

Олександр

Без назви

Rated 5 out of 5
20.05.2022

Тільки приємні враження від співпраці. Рекомендуємо.

Таїсія

Рекомендую!

Rated 5 out of 5
20.05.2022

Дуже подобається користуватися таким сервісом !!
Зручне місце розташування, зручний під’їзд👍🏻 Зручні, чисті і теплі бокси !!
Цілодобове обслуговування клієнтів, теж суттєвий бонус !!!
Рекомендуємо

Emine Charukhova

Зручний сервіс, хороша ціна, зручні локації

Rated 5 out of 5
11.02.2022

Хороші менеджери. Дуже комфортно спілкуватись.
Охоронці на місцях бувають різні, але це таке.
Хороша ціна і локації

Макс

Без назви

Rated 5 out of 5
31.12.2021

Отличный сервис, пользовалась 2 года.
Очень рекомендую, ребята отличные и сервис тоже

Юлия

Без назви

Rated 5 out of 5
25.10.2021

Вещи хранили в Коморе м. Лукьяновская. Все замечательно. Благодарим за такую отличную возможность сохранить вещи и за прекрасный сервис. Буду рекомендовать своим знакомым.

Лариса

Без назви

Rated 5 out of 5
20.09.2021

Мені сподобалось!

Микола

Без назви

Rated 5 out of 5
31.08.2021

Я глубоко оценил работу с менеджером склада номер 31 Андрийчук А. А. Был приятен личный подход, и ощущалось, что мои заказы ценились, хотя я, понятно, далеко не единственный клиент. Бывало, когда у меня были вопросы, менеджер отвечала в мессенджере даже после конца рабочего дня. Порекомендовал знакомой, и буду при случае ещё рекомендовать. Спасибо за помощь!

Ари Захави